Olemme autovaraosa ja -tarvike myymälä Nokialla.

V. Pihlajamäki Ky on Nokialla perheyrityksenä toimiva ja vuonna 1979 perustettu, ketjuista riippumaton vapaa autovaraosaliike. Meillä on kymmenien vuosien osaaminen ja tietotaito autovaraosien, tarvikkeiden myynnissä. Meiltä löydät varaosat, tarvikkeet, työkalut, öljyt ja kemikaalit.

Pitkäaikainen yhteistyö alan johtavien tavarantoimittajien kanssa mahdollistaa nopeat toimitukset ja luotettavan palvelun, jolla palvelemme laajalti myös alueemme autokorjaamoita. Myymme laadukkaat osat sinunkin autoosi.

Alueellamme on runsaasti osaavia autokorjaamoita, joiden yhteystiedot löydät Korjaamot sivulta. Asiakastyytyväisyyttä pidämme yllä myymällä alkuperäislaatua vastaavia tuotteita.

Tiiviis yhteistyö tavarantoimittajien ja autokorjaamoiden kanssa takaa sen että pysymme kehityksessä mukana ja se on sinun, autoilijan, etu.

Meiltä löydät varaosat ja tarvikkeet edullisesti, nopeasti ja turvallisesti – jokaiseen lähtöön!

Tarjoamme laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä varaosia ja tarvikkeita. Meille tärkeää on myös varaston ajanmukaisuus sekä kyky toimittaa tilaustuotteita nopeasti ja joustavasti. Ohessa muutamia poimintoja edustamistamme tuotelinjoista ja merkeistä.

Tervetuloa tutustumaan!

Toimimme paikallisena Castrol öljytukkuna.

Meiltä löydät nykyaikaiset ja erittäin laadukkaat voiteluaineet laajasta valikoimasta!

Akut autoihin, moottoripyöriin, mopoihin, pienkoneisiin yms.

Exide / Euroglobe / Globe / Varta

Lisävarusteet

Autonhoitotuotteet

Seuraa meitä Facebookissa!